×
Home Nieuws Livescore

Pep Guardiola verbaasd door karatetrap goal Erling Haaland

Pep Guardiola verbaasd door karatetrap goal Erling Haaland
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 24 oktober 2024 09:32 uur

In een spectaculaire Champions League-wedstrijd tussen Manchester City en Sparta Praag heeft Pep Guardiola met grote verbazing toegekeken naar de fenomenale prestatie van Erling Haaland. De Noorse spits wist maar liefst twee keer het net te vinden, waarbij vooral zijn eerste doelpunt voor opschudding zorgde. Haaland scoorde met een ongelofelijke karatetrap, waarmee hij niet alleen zijn technische vaardigheden, maar ook zijn ongeƫvenaarde doelpunteninstinct tentoonspreidde.

Guardiola, normaal gesproken een coach die zelden zijn emoties toont, kon zijn verbazing niet verbergen bij het zien van Haaland's karateschot. De Spaanse trainer stond perplex langs de zijlijn en kon alleen maar bewonderend toekijken naar de onorthodoxe maar effectieve manier waarop de jonge spits het doel wist te vinden. Het publiek in het Etihad Stadium werd getrakteerd op een staaltje pure klasse en inventiviteit van de Noorse sensatie.

Met deze indrukwekkende prestatie heeft Haaland opnieuw bewezen waarom hij wordt beschouwd als een van de meest talentvolle aanvallers van zijn generatie. Zijn vermogen om op onconventionele wijze doelpunten te maken, gecombineerd met zijn snelheid en kracht, maken hem tot een geduchte tegenstander voor elke verdediging. Guardiola en zijn team zullen ongetwijfeld met bewondering en wellicht ook met enige zorg terugdenken aan de karatetrap van Haaland, wetende dat ze een speler van buitengewone klasse hebben moeten bestrijden.