×
Home Nieuws Livescore

AZ klaar voor loodzwaar duel tegen Tottenham Hotspur

AZ klaar voor loodzwaar duel tegen Tottenham Hotspur
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 24 oktober 2024 08:48 uur

AZ staat voor een uitdagende taak op donderdagavond, wanneer ze het opnemen tegen Tottenham Hotspur in de Europa League. Trainer Maarten Martens heeft besloten om grotendeels vast te houden aan het team dat afgelopen weekend nipt verloor van PSV met 1-2. De Alkmaarders zullen alles op alles moeten zetten om een goed resultaat neer te zetten tegen de Engelse tegenstander.

Met Tottenham Hotspur als geduchte tegenstander, zal AZ op volle kracht moeten spelen om een kans te maken op de overwinning. De spelers zullen tot het uiterste moeten gaan en hun beste spel moeten laten zien om de Engelse topclub te verslaan. Martens zal zijn team ongetwijfeld motiveren en tactische aanwijzingen geven om de tegenstander te slim af te zijn.

De supporters van AZ zullen ongetwijfeld gespannen uitkijken naar het duel met Tottenham Hotspur. De Europese avonden in Alkmaar zorgen altijd voor een bijzondere sfeer en de fans zullen hun team hartstochtelijk steunen in hun jacht op een overwinning. Met de steun van het thuispubliek en de vastberadenheid van de spelers, belooft het een enerverende wedstrijd te worden waarin AZ alles zal geven om te zegevieren.