×
Home Nieuws Livescore

Troy Parrott keert terug naar oude liefde Tottenham

Troy Parrott keert terug naar oude liefde Tottenham
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 24 oktober 2024 08:40 uur

Donderdagavond staat er een bijzondere ontmoeting op het programma in de Europa League, want Troy Parrott keert met AZ terug naar zijn oude club, Tottenham Hotspur. De Ierse spits heeft maar liefst zeven jaar doorgebracht bij de Engelse club en is dan ook zeer dankbaar voor de kansen die hij daar heeft gekregen. Het belooft een emotioneel weerzien te worden voor Parrott, die veel te danken heeft aan zijn tijd bij Tottenham Hotspur.

Voor Parrott is het niet zomaar een wedstrijd, maar een speciale gelegenheid om zijn voormalige club en fans weer te zien. De jonge spits kijkt uit naar het weerzien en is vastberaden om een goede prestatie neer te zetten tegen zijn oude werkgever. Het duel belooft dan ook extra beladen te zijn voor Parrott, die ongetwijfeld gemengde gevoelens zal ervaren tijdens de wedstrijd.

De fans van zowel AZ als Tottenham Hotspur kunnen zich opmaken voor een boeiende confrontatie tussen de twee clubs, met Parrott als een centrale figuur in het verhaal. De Ierse spits zal er alles aan doen om zijn oude club te laten zien wat ze missen, terwijl hij tegelijkertijd respect en dankbaarheid toont voor de club die hem heeft gevormd tot de speler die hij vandaag de dag is. Het belooft een avond vol emoties en sportieve strijd te worden in het Tottenham Hotspur Stadium.