×
Home Nieuws Livescore

Priske's Feyenoord verrast met overwinning op Benfica

Priske's Feyenoord verrast met overwinning op Benfica
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 24 oktober 2024 08:32 uur

Na een moeizame seizoensstart lijkt Brian Priske eindelijk zijn draai te hebben gevonden bij Feyenoord. De ploeg heeft indruk gemaakt door achtereenvolgens Girona FC, FC Twente, Go Ahead Eagles en nu ook Benfica overtuigend te verslaan. De 1-3 overwinning in Lissabon was een kers op de taart voor de Rotterdammers, die nu duidelijk in een stroomversnelling zitten.

Tijdens de persconferentie na de wedstrijd in Lissabon deelde trainer Brian Priske zijn inzichten over de recente successen van Feyenoord. Hij benadrukte het harde werk en de toewijding van zijn spelers, die nu eindelijk de vruchten beginnen te plukken van hun inspanningen. Priske prees de teamgeest en het geloof binnen de groep, wat heeft bijgedragen aan de opmerkelijke transformatie van de ploeg.

De trainer gaf aan dat het vertrouwen binnen de selectie enorm is gegroeid na de reeks overwinningen. De spelers zijn vastberaden om deze positieve lijn voort te zetten en blijven streven naar verbetering. Priske benadrukte het belang van consistentie en discipline om succesvol te blijven in de competitie en sprak zijn vertrouwen uit in de toekomst van Feyenoord onder zijn leiding.