×
Home Nieuws Livescore

Priske lovend over Feyenoord na overwinning op Benfica.

Priske lovend over Feyenoord na overwinning op Benfica.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 24 oktober 2024 08:24 uur

Feyenoord op de goede weg volgens trainer Brian Priske

Na de overwinning van 1-3 op Benfica, is Feyenoord volgens trainer Brian Priske op de goede weg. De Deense coach is vol lof over het team en noemt de overwinning een 'geweldig resultaat'. Priske is tevreden met de prestaties van zijn spelers en ziet dat de club stappen in de juiste richting zet.

De overwinning op Benfica was een belangrijke mijlpaal voor Feyenoord, dat onder leiding van Priske steeds beter begint te draaien. De trainer benadrukt het harde werk en de toewijding van zijn spelers, die hebben laten zien dat ze in staat zijn om op topniveau te presteren. Priske is optimistisch over de toekomst van de club en gelooft dat er nog veel meer successen te behalen zijn.

Met de overwinning op Benfica heeft Feyenoord laten zien dat het team op de goede weg is. Priske is vastbesloten om de positieve lijn door te trekken en blijft zijn spelers motiveren om het beste uit zichzelf te halen. De Deense trainer kijkt vol vertrouwen naar de toekomst en is ervan overtuigd dat Feyenoord nog veel mooie momenten te wachten staan.