×
Home Nieuws Livescore

Trauner: geen 'missend puzzelstukje' bij Feyenoord na succesvolle comeback.

Trauner: geen 'missend puzzelstukje' bij Feyenoord na succesvolle comeback.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 24 oktober 2024 08:16 uur

Feyenoord's Gernot Trauner heeft bescheidenheid getoond door te stellen dat hij niet per se 'het ontbrekende puzzelstukje' was in het team. De Oostenrijkse centrale verdediger maakte deze maand zijn terugkeer in de basiself onder leiding van coach Brian Priske en heeft direct indrukwekkende prestaties neergezet. Met Trauner in de verdediging was Feyenoord in de Eredivisie oppermachtig tegen Go Ahead Eagles, waar ze met 1-5 wonnen. Ook in de Champions League liet Feyenoord zien wat ze in huis hebben door een knappe overwinning te behalen op SL Benfica met 1-3.

Trauner, die bekend staat om zijn solide verdedigende kwaliteiten en leiderschap op het veld, heeft een positieve invloed gehad op het team sinds zijn terugkeer. Zijn ervaring en vastberadenheid hebben Feyenoord geholpen om sterke resultaten te behalen en de fans te laten dromen van meer succes in het seizoen. Ondanks zijn nederige houding blijkt Trauner een belangrijke schakel te zijn geweest in de recente successen van de club.

De supporters van Feyenoord zijn verheugd over de impact die Trauner heeft gehad sinds zijn terugkeer in de basiself. Zijn vastberadenheid en toewijding aan het team zijn duidelijk zichtbaar op het veld en hebben bijgedragen aan de positieve sfeer binnen de club. Met Trauner in topvorm lijkt Feyenoord klaar te zijn voor verdere uitdagingen in zowel de nationale competitie als op Europees niveau.