×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord verrast met overwinning op Benfica in Lissabon

Feyenoord verrast met overwinning op Benfica in Lissabon
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 24 oktober 2024 07:40 uur

Feyenoord heeft gisteravond een ongelofelijke prestatie geleverd door Benfica in Lissabon met 1-3 te verslaan. De Rotterdamse club zorgde voor een verrassing van formaat door de Portugese tegenstander van de mat te spelen. Trainer Brian Priske en zijn team worden geprezen om hun indrukwekkende optreden op het Europese toneel.

De Nederlandse ochtendkranten zijn lovend over de overwinning van Feyenoord. De spelers worden geprezen om hun strijdlust, tactisch vernuft en doeltreffendheid. Met deze knappe zege heeft Feyenoord laten zien dat ze ook internationaal kunnen meedoen op het hoogste niveau.

De supporters van Feyenoord zijn in extase na deze historische overwinning. De sfeer in De Kuip zal ongetwijfeld extra geladen zijn voor de volgende thuiswedstrijd. De overwinning op Benfica geeft de club en de fans een flinke dosis vertrouwen voor de rest van het seizoen. Feyenoord heeft met deze prestatie laten zien dat ze tot grootse dingen in staat zijn en dat belooft veel goeds voor de toekomst.