×
Home Nieuws Livescore

Rugani vertraagd in Azerbeidzjan, rust op vliegveldgrond

Rugani vertraagd in Azerbeidzjan, rust op vliegveldgrond
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 24 oktober 2024 07:16 uur

De Italiaanse verdediger Daniele Rugani maakt zich op voor zijn eerste basisdebuut in het shirt van Ajax, maar niet zonder de nodige hobbels op de weg. Bij aankomst in Azerbeidzjan ondervond Rugani enige problemen om het land binnen te komen, wat resulteerde in vertraging. Om wat rust te pakken besloot de voetballer zich neer te vlijen op de grond van het vliegveld, een opmerkelijke situatie die al snel de aandacht trok.

Tijdens de persconferentie ter voorbereiding op de wedstrijd tegen Qarabag, nam Rugani de tijd om uit te leggen wat er precies was gebeurd. Met een vleugje humor vertelde de verdediger over zijn ongebruikelijke 'rustmoment' op de luchthaven en hoe hij uiteindelijk toch het land binnen kon komen. Ondanks de kleine hindernissen kijkt Rugani vol vertrouwen uit naar zijn debuut in de basis van Ajax en is vastbesloten om een sterke prestatie neer te zetten.

De fans van Ajax zullen ongetwijfeld benieuwd zijn naar de eerste optreden van Rugani in het rood-witte shirt. Met zijn ervaring en kwaliteiten hoopt de Italiaan een solide bijdrage te leveren aan het team en te laten zien waarom hij een waardevolle aanwinst is voor de club. De wedstrijd tegen Qarabag belooft dan ook een spannend moment te worden voor zowel Rugani als de supporters, die reikhalzend uitkijken naar wat de verdediger kan toevoegen aan het team.