×
Home Nieuws Livescore

Youri Mulder en Royston Drenthe fan van Antoni Milambo

Youri Mulder en Royston Drenthe fan van Antoni Milambo
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 24 oktober 2024 07:08 uur

Na zijn indrukwekkende optreden tegen Benfica heeft Antoni Milambo twee nieuwe bewonderaars erbij gekregen in de vorm van voormalig profvoetballers Youri Mulder en Royston Drenthe. De negentienjarige middenvelder van Feyenoord wist tijdens de wedstrijd tegen Benfica (1-3) te schitteren door maar liefst twee doelpunten op zijn naam te zetten.

Milambo, die nog aan het begin van zijn carrière staat, liet zien over veel potentie te beschikken door zijn doelpunten tegen de Portugese topclub. Zijn prestatie trok de aandacht van Mulder en Drenthe, die onder de indruk waren van zijn spel en doeltreffendheid. De jonge Feyenoord-speler lijkt met zijn optreden een veelbelovende toekomst in het verschiet te hebben.

Met zijn doelpunten tegen Benfica heeft Milambo niet alleen zijn eigen naam gevestigd, maar ook de aandacht getrokken van voetbalanalisten en fans. Zijn talent en doorzettingsvermogen zijn lovenswaardig en beloven veel goeds voor zowel zijn persoonlijke ontwikkeling als voor het team van Feyenoord. De supporters van de club kunnen zich verheugen op meer spectaculaire optredens van deze veelbelovende middenvelder in de toekomst.