×
Home Nieuws Livescore

El Ahmadi lovend over Milambo: Nederlands elftal in zicht?

El Ahmadi lovend over Milambo: Nederlands elftal in zicht?
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 24 oktober 2024 06:48 uur

Feyenoord's jonge talent Antoni Milambo heeft indruk gemaakt op Karim El Ahmadi na zijn winnende doelpunt tegen Benfica. De negentienjarige middenvelder heeft de aandacht getrokken van de voetbalanalist, die gelooft dat Milambo zelfs al klaar is voor het Nederlands elftal.

Met zijn beslissende goal tijdens de wedstrijd tegen Benfica heeft Milambo bewezen dat hij een veelbelovend talent is voor Feyenoord. El Ahmadi, die zelf jarenlang op het hoogste niveau heeft gespeeld, is onder de indruk van de kwaliteiten van de jonge speler en ziet potentieel voor hem om door te groeien naar internationaal niveau.

De prestaties van Milambo hebben niet alleen de fans van Feyenoord enthousiast gemaakt, maar ook de kenners in de voetbalwereld. Zijn technische vaardigheden en volwassen spel op zo'n jonge leeftijd maken hem een opvallende verschijning in het team van Feyenoord. Het is dan ook geen verrassing dat El Ahmadi gelooft dat Milambo al in aanmerking kan komen voor een plek in het Nederlands elftal.

De toekomst ziet er rooskleurig uit voor Antoni Milambo, die met zijn talent en doorzettingsvermogen een veelbelovende carrière in het verschiet heeft. Met de steun en lof van ervaren spelers zoals Karim El Ahmadi, lijkt het slechts een kwestie van tijd voordat Milambo zijn naam definitief vestigt in zowel de nationale als internationale voetbalarena.