×
Home Nieuws Livescore

Brian Priske looft Feyenoord na overwinning op Benfica.

Brian Priske looft Feyenoord na overwinning op Benfica.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 23 oktober 2024 23:56 uur

Feyenoord-coach Brian Priske straalt van trots na de indrukwekkende overwinning op Benfica met 1-3. De Deense trainer is vol lof over zijn spelers en de manier waarop ze zich hebben ingezet tijdens de wedstrijd. Priske deelde ook zijn gedachten over een belangrijke defensieve wissel die hij in de tweede helft doorvoerde, waardoor Feyenoord de voorsprong wist vast te houden en de overwinning veiligstelde.

Een speciale vermelding van Priske ging naar Antoni Milambo, die werd uitgeroepen tot Man of the Match. De coach prees de inzet en het spel van Milambo, die een cruciale rol speelde in de overwinning van Feyenoord op Benfica. Met zijn doelpunt en sterke optreden op het veld liet Milambo zien waarom hij een belangrijke speler is voor het team.

Priske benadrukte het belang van teamwork en discipline binnen zijn ploeg, en prees de vastberadenheid van zijn spelers om tot het einde te blijven strijden. De overwinning op Benfica is een belangrijke mijlpaal voor Feyenoord en Priske is vastbesloten om deze positieve flow voort te zetten in de komende wedstrijden. Met een sterke mentaliteit en eenheid binnen het team, kijkt Feyenoord vol vertrouwen uit naar wat de rest van het seizoen zal brengen.