×
Home Nieuws Livescore

Van Hooijdonk blijft bij uitspraak over Feyenoord in Champions League.

Van Hooijdonk blijft bij uitspraak over Feyenoord in Champions League.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 23 oktober 2024 23:48 uur

Voormalig Feyenoord-spits Pierre van Hooijdonk blijft onverminderd standvastig in zijn mening na de recente nederlaag van Feyenoord tegen Bayer Leverkusen met 0-4. Van Hooijdonk had eerder verklaard dat de Rotterdammers geen plaats hadden in de Champions League, en ondanks de recente prestaties van het team, handhaaft hij zijn standpunt. De oud-voetballer lijkt niet onder de indruk van de zes punten die Feyenoord tot nu toe heeft behaald onder leiding van coach Brian Priske.

Na drie wedstrijden in de groepsfase van de Europa League heeft Feyenoord zes punten weten te verzamelen, wat een redelijke prestatie is. Ondanks deze resultaten blijft Van Hooijdonk vastberaden in zijn overtuiging dat Feyenoord niet thuishoort in de hoogste regionen van het Europese voetbal. De oud-spits lijkt niet van gedachten te veranderen, zelfs niet na de recente successen van het team onder de nieuwe coach.

Terwijl Brian Priske en zijn team zich blijven inzetten en punten blijven behalen in de Europa League, blijft de discussie over de plaats van Feyenoord in de Champions League voortduren. Van Hooijdonk's standpunt zorgt voor verdeeldheid onder de fans en analisten, maar de oud-voetballer blijft onvermurwbaar in zijn opvattingen. Het is duidelijk dat de uitspraken van Van Hooijdonk voorlopig nog voor gespreksstof zullen blijven zorgen binnen de voetbalwereld.