×
Home Nieuws Livescore

Quinten Timber looft Antoni Milambo na Feyenoord's overwinning.

Quinten Timber looft Antoni Milambo na Feyenoord's overwinning.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 23 oktober 2024 23:40 uur

Feyenoord heeft een indrukwekkende 1-3 overwinning behaald op Benfica en middenvelder Quinten Timber straalt van trots. Na de wedstrijd sprak hij vol lof over zijn team, maar vooral over de negentienjarige revelatie Antoni Milambo. De jonge middenvelder maakte een verpletterende indruk en wist de aanvoerder van Feyenoord, Timber, te imponeren.

Milambo's optreden op het veld was van een buitengewoon niveau en zijn talent werd duidelijk erkend door zijn teamgenoten. Timber, die zelf een belangrijke rol speelde in de overwinning, nam de tijd om Milambo persoonlijk te prijzen voor zijn uitstekende prestatie. De aanvoerder riep de jonge speler bij zich en gaf hem een welverdiende compliment.

De supporters van Feyenoord keken vol bewondering toe hoe Milambo zijn stempel drukte op de wedstrijd tegen Benfica. Met zijn jeugdige leeftijd en ongekende talent lijkt de middenvelder een veelbelovende toekomst voor zich te hebben. De fans kunnen niet wachten om meer te zien van deze opkomende ster en zijn benieuwd naar wat de toekomst zal brengen voor Antoni Milambo en Feyenoord.