×
Home Nieuws Livescore

Defensieve wissel Priske pakt slecht uit tegen Benfica

Defensieve wissel Priske pakt slecht uit tegen Benfica
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 23 oktober 2024 23:32 uur

Tijdens de wedstrijd tussen Benfica en Feyenoord zagen voormalige voetballers Youri Mulder en Royston Drenthe hoe de defensieve wissel van Feyenoord-trainer Brian Priske niet het gewenste effect had. Priske besloot om na een uur spelen Ibrahim Osman te vervangen door Thomas Beelen, maar deze zet pakte niet goed uit voor de Rotterdamse club.

De wissel van Osman voor Beelen leidde niet tot de gewenste stabiliteit in de defensie van Feyenoord. Mulder en Drenthe, die als analisten de wedstrijd volgden, waren kritisch over de keuze van Priske en zagen hoe Benfica hier direct van wist te profiteren. De Portugese ploeg wist de druk op de Feyenoord-verdediging op te voeren en scoorde kort na de wissel.

De teleurstellende uitkomst van de defensieve wissel zorgde voor discussie onder fans en analisten. Priske zal ongetwijfeld zijn beslissing evalueren en nadenken over hoe hij zijn team beter kan laten presteren in toekomstige wedstrijden. Feyenoord zal op zoek moeten naar verbetering om competitief te blijven in zowel nationale als internationale wedstrijden.