×

Feyenoord wint met 1-3 van Benfica in thriller.

Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 23 oktober 2024 23:16 uur

Feyenoord heeft een indrukwekkende overwinning behaald op Benfica na een enerverende wedstrijd in Estádio da Luz. De Rotterdamse ploeg wist met 1-3 te zegevieren na een sterke eerste helft en een zenuwslopende tweede helft. Het waren Ayase Ueda en Antoni Milambo die verantwoordelijk waren voor de doelpunten die Feyenoord de overwinning bezorgden.

Met name de openingstreffer van de negentienjarige middenvelder Ueda was van buitengewone klasse. Zijn doelpunt was een lust voor het oog en zette Feyenoord op voorsprong. De jonge Japanner liet zien over veel talent en koelbloedigheid te beschikken in een belangrijke Europese wedstrijd.

Na de rust ontspon zich een spannend schouwspel waarin Benfica probeerde terug te komen in de wedstrijd. Echter, het was Feyenoord dat stand wist te houden en zelfs uitliep naar een comfortabele voorsprong dankzij Milambo. De Rotterdamse fans konden juichen toen de aanvaller het net vond en de overwinning veiligstelde voor hun geliefde club.

Met deze knappe zege op Benfica laat Feyenoord zien dat het in topvorm verkeert en klaar is om de strijd aan te gaan in Europa. De spelers en de staf kunnen trots zijn op deze prestatie en kijken vol vertrouwen uit naar de volgende uitdaging die op hun pad komt.