×
Home Nieuws Livescore

Nathan Aké scoort Champions League-goal met hands

Nathan Aké scoort Champions League-goal met hands
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 23 oktober 2024 22:48 uur

Nathan Aké, de Nederlandse verdediger, had gehoopt zijn tweede doelpunt ooit in de Champions League te maken tijdens de wedstrijd tegen Sparta Praag. Echter, zijn vreugde was van korte duur toen bleek dat zijn doelpunt werd afgekeurd vanwege hands. De Oranje-international slaagde erin de bal van dichtbij in het doel te werken, maar zijn actie werd bestraft door de scheidsrechter.

Het moment van euforie veranderde al snel in teleurstelling voor Aké en zijn teamgenoten. Hoewel de verdediger dacht een belangrijk doelpunt te hebben gescoord, werd zijn vreugde tenietgedaan door de beslissing van de scheidsrechter. De handsbal betekende dat het doelpunt werd afgekeurd en Sparta Praag kreeg een vrije trap.

Ondanks de tegenslag wist Nathan Aké zijn hoofd omhoog te houden en bleef hij zich inzetten voor zijn team. De Oranje-international liet zien dat hij veerkrachtig is en bereid is om door te gaan, zelfs na zo'n teleurstelling. Zijn vastberadenheid en professionaliteit zijn kenmerkend voor zijn spel en zullen hem ongetwijfeld helpen bij toekomstige wedstrijden.