×
Home Nieuws Livescore

Royston Drenthe en Youri Mulder oneens over VAR-ingreep

Royston Drenthe en Youri Mulder oneens over VAR-ingreep
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 23 oktober 2024 22:16 uur

Voormalig Feyenoord-speler Royston Drenthe en voetbalanalist Youri Mulder staan lijnrecht tegenover elkaar wat betreft de omstreden afgekeurde goal van Feyenoord in de wedstrijd tegen Benfica. Drenthe uit zijn frustratie over de beslissing van de VAR om de goal af te keuren vanwege een vermeende overtreding van Jordan Lotomba. De voormalige speler wordt er zelfs 'een beetje misselijk van' dat de arbitrage op deze manier heeft ingegrepen.

Aan de andere kant staat Youri Mulder, die juist positief is over de ingreep van de scheidsrechter en de VAR. Mulder benadrukt het belang van eerlijke beslissingen en vindt dat de arbitrage in dit geval op de juiste manier heeft gehandeld. De discussie tussen Drenthe en Mulder laat zien hoe verdeeld men kan zijn over de rol van de VAR in het moderne voetbal.

De afgekeurde goal zorgde voor de nodige opschudding binnen de voetbalwereld en heeft de discussie over de VAR weer doen oplaaien. De meningsverschillen tussen Drenthe en Mulder tonen aan hoe subjectief het beoordelen van arbitrale beslissingen kan zijn en hoe emoties een rol spelen in het voetbaldebat. Het is duidelijk dat de discussie over de VAR en de rol van de scheidsrechter nog lang niet uitgepraat is en dat verschillende meningen blijven bestaan binnen de voetbalgemeenschap.