×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord wint met 0-2 na controversiële VAR-beslissing

Feyenoord wint met 0-2 na controversiële VAR-beslissing
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 23 oktober 2024 22:00 uur

Feyenoord heeft in een enerverende wedstrijd alsnog de voorsprong verdubbeld tegen Benfica! De Rotterdammers leken op 0-2 te komen door een doelpunt van Ayase Ueda, maar tot hun frustratie werd deze treffer afgekeurd na een discutabele ingreep van de VAR. Echter, het geluk keerde snel terug aan de zijde van Feyenoord toen Antoni Milambo op spectaculaire wijze de score verdubbelde.

De teleurstelling over de afgekeurde goal van Ueda was van korte duur voor de Feyenoord-fans, want Milambo zorgde voor gerechtigheid op het veld. De jeugdspeler van Feyenoord liet zijn klasse zien door op prachtige wijze de bal in het net van Benfica te schieten, waardoor de Rotterdammers alsnog een comfortabele voorsprong namen in de wedstrijd.

De ontlading was groot bij zowel de spelers als de supporters van Feyenoord na de schitterende goal van Milambo. Met deze belangrijke treffer bewees de jeugdexponent van de club zijn waarde en liet hij zien dat hij klaar is om op het hoogste niveau te presteren. De voorsprong van 0-2 gaf Feyenoord een boost en zorgde voor een positieve sfeer in het stadion, waar de fans vol trots hun team toejuichten.