×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord beroofd van zuivere goal door VAR beslissing

Feyenoord beroofd van zuivere goal door VAR beslissing
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 23 oktober 2024 21:56 uur

Feyenoord werd mogelijk een zuivere goal ontnomen in hun wedstrijd tegen Benfica. Ayase Ueda leek de Rotterdammers op een 0-2 voorsprong te zetten met zijn tweede doelpunt van de avond. Echter, de VAR greep in en annuleerde de goal vanwege een vermeende overtreding van Jordan Lotomba op Nicolás Otamendi tijdens de corner die aan het doelpunt voorafging.

De beslissing van de VAR zorgde voor veel discussie en verdeeldheid onder de fans en analisten. Sommigen zijn van mening dat de overtreding te licht was en geen directe invloed had op het doelpunt, terwijl anderen juist vinden dat de scheidsrechter en de VAR de regels strikt moeten handhaven, ongeacht de situatie.

De teleurstelling bij Feyenoord was groot, aangezien een 0-2 voorsprong tegen Benfica van cruciaal belang zou zijn geweest in deze belangrijke wedstrijd. De club zal nu moeten proberen zich te herpakken en zich te richten op de resterende wedstrijden in de groepsfase van de Europa League. Het incident zal ongetwijfeld nog lang worden besproken in de voetbalwereld en roept vragen op over de rol en de beslissingen van de VAR in het hedendaagse voetbal.