×
Home Nieuws Livescore

Bruggink prijst Van Rooij: 'Waanzinnig knap' bij FC Twente

Bruggink prijst Van Rooij: 'Waanzinnig knap' bij FC Twente
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 23 oktober 2024 21:32 uur

Jonge talentvolle rechtsback Bart van Rooij heeft indruk gemaakt op voormalig profvoetballer Arnold Bruggink, die zijn prestaties bij FC Twente 'waanzinnig knap' noemt. Van Rooij, die recentelijk zijn periode in Enschede is gestart, heeft laten zien dat hij zich moeiteloos staande houdt in het team. Zijn sterke optredens hebben niet alleen de fans, maar ook kenners zoals Bruggink verrast.

In een recent interview onthulde Van Rooij dat een transfer naar FC Twente al geruime tijd door zijn hoofd spookte. De jonge talentvolle speler had al langer de wens om voor de club uit Enschede te spelen en is blij dat deze droom nu werkelijkheid is geworden. Zijn enthousiasme en vastberadenheid zijn duidelijk terug te zien op het veld, waar hij met zijn spel en inzet indruk maakt op zowel zijn medespelers als de technische staf.

Met zijn snelle aanpassing aan het niveau en zijn positieve impact op het team, lijkt Van Rooij een veelbelovende toekomst tegemoet te gaan bij FC Twente. De rechtsback heeft bewezen een waardevolle aanwinst te zijn en wordt nu al gezien als een belangrijke speler in het elftal. Zijn doorzettingsvermogen en talent hebben hem geholpen om zich snel te integreren en zijn stempel te drukken op het spel van de club.