×
Home Nieuws Livescore

Pierre van Hooijdonk prijst Ibrahim Osman voor cruciale kwaliteit

Pierre van Hooijdonk prijst Ibrahim Osman voor cruciale kwaliteit
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 23 oktober 2024 21:16 uur

Voormalig Feyenoord-spits Pierre van Hooijdonk heeft vlak voor de wedstrijd tussen Benfica en Feyenoord zijn steun uitgesproken voor Ibrahim Osman. De ervaren oud-voetballer is vol lof over de vleugelaanvaller en benadrukt dat Osman van onschatbare waarde is voor het spel van de Rotterdammers, voornamelijk vanwege één specifieke kwaliteit.

Van Hooijdonk, die zelf jarenlang de aanval leidde bij Feyenoord, is onder de indruk van de impact die Osman heeft op het team. Hij prijst de vleugelspeler om zijn snelheid en wendbaarheid, waardoor hij verdedigers keer op keer te slim af is. Volgens Van Hooijdonk is Osman een cruciale schakel in de aanval van Feyenoord en kan hij met zijn acties het verschil maken in belangrijke wedstrijden.

De lofzang van Van Hooijdonk zal ongetwijfeld als een boost dienen voor Ibrahim Osman, die wellicht extra gemotiveerd zal zijn om zijn kwaliteiten te tonen tegen Benfica. Met de steun van een clubicoon als Van Hooijdonk achter zich, zal Osman ongetwijfeld alles geven om te schitteren op het Europese toneel en zijn waarde voor Feyenoord nogmaals te bewijzen.