×
Home Nieuws Livescore

Priske: Feyenoord kan Benfica pijn doen in Estadio.

Priske: Feyenoord kan Benfica pijn doen in Estadio.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 23 oktober 2024 21:08 uur

Feyenoord-trainer Brian Priske is vol vertrouwen voor de wedstrijd tegen Benfica vanavond. De Deense coach gelooft dat zijn team in staat is om de Portugese grootmacht pijn te doen in het Estadio da Luz. Met een gedegen tactisch plan en een gemotiveerd team hoopt Priske op een positief resultaat in deze belangrijke Europese confrontatie.

Priske heeft zorgvuldig zijn basisopstelling samengesteld voor de wedstrijd tegen Benfica. De Deense coach heeft zijn keuzes doordacht en legt uit dat hij vertrouwt op de kwaliteiten van zijn spelers om een goed resultaat neer te zetten. Met spelers die in topvorm verkeren en klaar zijn om te strijden, is Priske ervan overtuigd dat Feyenoord een sterke prestatie kan leveren tegen de Portugese tegenstander.

De spanning stijgt in Rotterdam en omstreken voor de ontmoeting tussen Feyenoord en Benfica. De supporters kijken reikhalzend uit naar de wedstrijd en hopen op een memorabele avond in Europa. Met Brian Priske aan het roer en zijn vertrouwen in het team, belooft het een boeiende strijd te worden in het Estadio da Luz.