×
Home Nieuws Livescore

Hwang: Feyenoord klaar voor Benfica na enorme groei

Hwang: Feyenoord klaar voor Benfica na enorme groei
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 23 oktober 2024 20:48 uur

Feyenoord-middenvelder Hwang In-beom heeft vol vertrouwen verklaard dat zijn team klaar is voor de strijd tegen Benfica. De Zuid-Koreaanse speler benadrukt dat de Rotterdammers aanzienlijk zijn gegroeid sinds zijn debuut tegen Bayer Leverkusen. Met het duel tegen de Portugese club in het vooruitzicht, gelooft Hwang dat Feyenoord in topvorm verkeert en klaar is om te schitteren op het Europese toneel.

De 24-jarige middenvelder, die in de zomer naar Feyenoord kwam, is vastbesloten om een belangrijke rol te spelen in het succes van zijn team. Hwang's vastberadenheid en positieve instelling hebben een inspirerend effect gehad op zijn medespelers, die ook vol vertrouwen zijn voor de komende uitdaging. Met zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht is Hwang een waardevolle aanwinst gebleken voor de ploeg van trainer Arne Slot.

De aanstaande confrontatie met Benfica belooft een spannende test te worden voor Feyenoord, maar Hwang gelooft dat de ploeg de kwaliteiten heeft om te zegevieren. Met een sterke teamgeest en een groeiend zelfvertrouwen zijn de Rotterdammers vastbesloten om een goede prestatie neer te zetten en hun fans trots te maken. De supporters kunnen rekenen op een gemotiveerd Feyenoord dat er alles aan zal doen om te schitteren in Europa en geschiedenis te schrijven.