×
Home Nieuws Livescore

Postecoglou verrast met kennis over AZ, negeert Van de Ven.

Postecoglou verrast met kennis over AZ, negeert Van de Ven.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 23 oktober 2024 19:32 uur

In aanloop naar het aankomende duel tussen Celtic en AZ heeft manager Ange Postecoglou van Celtic geen informatie ingewonnen bij AZ-verdediger Micky van de Ven. Tijdens een persconferentie kreeg de manager van Tottenham Hotspur de lachers op zijn hand toen hem hierover werd gevraagd. Postecoglou verraste echter iedereen door te onthullen dat hij al uitgebreid op de hoogte is van de kwaliteiten en tactieken van de Alkmaarse ploeg.

Postecoglou, die bekend staat om zijn gedegen voorbereidingen, gaf aan dat hij niet specifiek contact heeft gezocht met Van de Ven, maar dat hij zijn eigen uitgebreide analyses heeft gemaakt. De manager lijkt vol vertrouwen te zijn in zijn kennis over AZ en is vastberaden om zijn team goed voor te bereiden op de confrontatie met de Nederlandse tegenstander.

Met Celtic op zoek naar succes in Europa, zal de wedstrijd tegen AZ een belangrijke test worden voor Postecoglou en zijn team. De manager lijkt echter vastberaden om met zijn eigen strategie en inzichten de Schotse club naar een overwinning te leiden. Het belooft een boeiend duel te worden tussen twee teams die streven naar succes op het Europese toneel.