×
Home Nieuws Livescore

Orkun Kökcü mogelijk naar Liverpool, zegt vader Halis

Orkun Kökcü mogelijk naar Liverpool, zegt vader Halis
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 23 oktober 2024 18:32 uur

De vader van Orkun Kökcü, Halis Kökcü, heeft onlangs laten doorschemeren dat een mogelijke overstap van zijn zoon naar Liverpool niet uitgesloten is. De talentvolle middenvelder, momenteel spelend bij Benfica, werd onlangs in verband gebracht met een transfer naar de Engelse club, waar hij herenigd zou worden met voormalig trainer Arne Slot. Halis Kökcü reageerde op deze geruchten met een open houding en liet weten dat een stap naar Liverpool zeker tot de mogelijkheden behoort.

Orkun Kökcü heeft de afgelopen jaren indruk gemaakt met zijn spel bij Benfica en wordt gezien als een veelbelovend talent in het Europese voetbal. De interesse van Liverpool, een van de topclubs in de Premier League, is dan ook geen verrassing. De connectie met Arne Slot, die eerder met Kökcü samenwerkte, voegt nog meer brandstof toe aan de geruchten over een mogelijke transfer naar Anfield.

Hoewel er nog geen concrete gesprekken of aanbiedingen zijn geweest, lijkt de mogelijkheid van een overgang naar Liverpool steeds realistischer te worden voor Orkun Kökcü. Zowel vader Halis als de middenvelder zelf staan open voor deze nieuwe uitdaging en zijn bereid om de opties te verkennen. Het is afwachten hoe deze situatie zich verder zal ontwikkelen en of Kökcü daadwerkelijk de stap naar de Engelse topclub zal maken.