×
Home Nieuws Livescore

Juventus-huurling Rugani centraal in Ajax-defensie tegen Europa League

Juventus-huurling Rugani centraal in Ajax-defensie tegen Europa League
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 23 oktober 2024 17:32 uur

Ajax zal donderdagavond met een opvallende versterking in de verdediging starten tijdens hun Europa League-wedstrijd. Francesco Farioli heeft tijdens de persconferentie voorafgaand aan het duel onthuld dat Daniele Rugani, die momenteel gehuurd wordt van Juventus, in het centrum van de defensie zal spelen. Deze beslissing van de coach zorgt voor de nodige opwinding onder de fans van de Amsterdamse club.

Rugani, die bekend staat om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en ervaring op het hoogste niveau, zal een belangrijke rol spelen in de strategie van Ajax tegen hun Europese tegenstander. Met zijn aanwezigheid hoopt de ploeg van trainer Erik ten Hag de defensieve stabiliteit te vergroten en tegelijkertijd gevaar te stichten in de opbouw van de tegenpartij.

De keuze om Rugani op te stellen in de basisopstelling weerspiegelt de ambitie van Ajax om ver te komen in de Europa League. De Italiaanse verdediger zal naar verwachting een sleutelfiguur zijn in het streven van de club naar succes in het internationale toernooi. De fans zullen met spanning uitkijken naar zijn debuut in het Ajax-shirt en hopen op een sterke prestatie van de verdediging onder zijn leiding.