×
Home Nieuws Livescore

Trainer Ajax luchtig over vormdip Brian Brobbey: geen zorgen

Trainer Ajax luchtig over vormdip Brian Brobbey: geen zorgen
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 23 oktober 2024 17:16 uur

Ajax-trainer Francesco Farioli heeft zich positief uitgelaten over de vormdip van spits Brian Brobbey. Ondanks dat de jonge aanvaller nog niet heeft weten te scoren dit seizoen, ziet Farioli geen reden om zich zorgen te maken. In een recent interview sprak Farioli luchtig over de situatie van Brobbey en benadrukte hij dat een persoonlijk gesprek om de speler op te peppen niet nodig is.

Farioli, die bekend staat om zijn rustige en ondersteunende benadering van zijn spelers, gelooft sterk in het talent en de potentie van Brobbey. De trainer is ervan overtuigd dat de doelpunten vanzelf zullen komen voor de jonge spits en dat het slechts een kwestie van tijd is voordat hij zijn stempel zal drukken op het team.

Hoewel de druk hoog kan zijn voor een jonge speler bij een topclub als Ajax, blijft Farioli vertrouwen houden in Brobbey en zijn capaciteiten. De trainer benadrukt het belang van geduld en steun voor de ontwikkeling van de speler en is ervan overtuigd dat Brobbey binnenkort zijn eerste doelpunt zal maken en zijn vorm zal hervinden.