×
Home Nieuws Livescore

Ajax ziet toekomst met Jordan Henderson, bevestigt Farioli

Ajax ziet toekomst met Jordan Henderson, bevestigt Farioli
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 23 oktober 2024 16:48 uur

Ajax zet vol in op het aantrekken van Jordan Henderson, zo heeft Francesco Farioli bevestigd tijdens een persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd tegen Qarabag. De Italiaanse trainer volgt daarmee het voorbeeld van Alex Kroes, die eerder al de intentie van de club benadrukte om Henderson binnen te halen. Farioli sprak vol lof over de kwaliteiten van de Engelse middenvelder en benadrukte dat Ajax gelooft in een succesvolle toekomst met Henderson in de gelederen.

Met de geruchten over een mogelijke transfer van Henderson naar Ajax die steeds sterker worden, lijkt de club vastberaden om de deal rond te krijgen. Farioli gaf aan dat Henderson een waardevolle toevoeging zou zijn aan het team en dat hij gelooft dat de Engelsman goed zou passen in het spelconcept van Ajax. De trainer benadrukte dat de club er alles aan zal doen om Henderson naar Amsterdam te halen en is optimistisch over de kansen op een succesvolle samenwerking.

De supporters van Ajax zullen ongetwijfeld enthousiast zijn over de mogelijke komst van Jordan Henderson naar de club. Met zijn ervaring en leiderschap op het hoogste niveau zou hij een belangrijke rol kunnen spelen in het streven naar succes in zowel de nationale competitie als in Europa. De onderhandelingen tussen Ajax en Henderson's huidige club Liverpool lijken in volle gang te zijn, en de fans hopen dat de deal snel beklonken zal worden.