×
Home Nieuws Livescore

Brighton & Hove Albion houdt nauw contact met Osman.

Brighton & Hove Albion houdt nauw contact met Osman.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 23 oktober 2024 15:24 uur

Brighton & Hove Albion toont grote betrokkenheid bij hun talentvolle speler Ibrahim Osman. De Premier League-club heeft een speciale afdeling die na elke wedstrijd contact onderhoudt met de 19-jarige vleugelaanvaller. Osman maakt dit seizoen indruk door op huurbasis bij Feyenoord ervaring op te doen en zijn talent verder te ontwikkelen.

De band tussen de club en de speler wordt versterkt door de regelmatige communicatie na wedstrijden. Brighton & Hove Albion volgt de prestaties van Osman op de voet en biedt hem de nodige ondersteuning en begeleiding om zijn potentieel volledig te benutten. De club ziet in de jonge vleugelspeler een waardevolle aanwinst voor de toekomst en wil hem optimaal laten groeien in zijn carrière.

Osman zelf is dankbaar voor de interesse en betrokkenheid van zijn moederclub. Hij voelt zich gesteund en gemotiveerd door de constante feedback en begeleiding die hij ontvangt. De ervaring die hij opdoet bij Feyenoord draagt bij aan zijn ontwikkeling als speler en hij hoopt in de toekomst een belangrijke rol te kunnen spelen bij Brighton & Hove Albion.