×
Home Nieuws Livescore

Quinten Timber vol spanning voor Champions League-debuut tegen Celtic

Quinten Timber vol spanning voor Champions League-debuut tegen Celtic
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 18 september 2023 18:08 uur

Quinten Timber, de getalenteerde middenvelder van Feyenoord, kan zijn enthousiasme nauwelijks bedwingen voor het aankomende Champions League-duel met Celtic. Tijdens de persconferentie op maandag sprak hij vol verwachting over zijn allereerste optreden op het prestigieuze miljardenbal. Gevraagd naar zijn gevoelens hierover, antwoordde Timber op mysterieuze wijze: "Het is lastig om te beschrijven. Het brengt een aparte sensatie teweeg. Jurriën heeft me herhaaldelijk verteld dat het een bijzondere ervaring is en dat ik er met volle teugen van moet genieten."

Na de overtuigende overwinning van afgelopen zaterdag tegen sc Heerenveen (6-1 winst), deelde Timber een bijzonder moment met zijn teamgenoot Quilindschy Hartman. Terwijl ze samen naar huis reden, beseften ze dat dinsdag hun grote moment zou aanbreken. Ondanks dat ze allebei een verschillende weg hebben afgelegd om hier te komen, zullen ze nu zij aan zij staan in een Champions League-wedstrijd. Timber kon zijn opwinding nauwelijks verbergen en kreeg er zelfs kippenvel van.

Met deze nieuwe uitdaging in het vooruitzicht, zal Quinten Timber ongetwijfeld alles geven op het veld. Zijn debuut in de Champions League zal een mijlpaal zijn in zijn carrière en hij is vastberaden om te schitteren op het internationale podium. De fans van Feyenoord kunnen niet wachten om te zien wat deze jonge sterspeler zal laten zien tegen Celtic.