×
Home Nieuws Livescore

AZ opgelucht: Heung-Min Son niet tegen Tottenham Hotspur.

AZ opgelucht: Heung-Min Son niet tegen Tottenham Hotspur.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 23 oktober 2024 15:16 uur

Goed nieuws voor AZ: de Alkmaarse ploeg kan donderdag opgelucht ademhalen, want ze hoeven geen rekening te houden met de dreiging van Heung-Min Son. De sterspeler van Tottenham Hotspur zal niet in actie komen tijdens de Europa League-wedstrijd tegen AZ. Dit is een flinke meevaller voor de Nederlandse club, aangezien Son bekend staat om zijn snelheid, techniek en scorend vermogen.

Son, die vanuit Zuid-Korea afkomstig is, is een van de absolute smaakmakers van Tottenham Hotspur en een speler die wedstrijden in zijn eentje kan beslissen. Zijn afwezigheid zal dan ook een aderlating zijn voor de Engelse ploeg, maar biedt AZ tegelijkertijd een kans om zonder de dreiging van Son hun eigen spel te spelen en wellicht voor een verrassing te zorgen.

Trainer Arne Slot zal ongetwijfeld zijn tactiek aanpassen nu Son niet van de partij is. De afwezigheid van de sterspeler kan ervoor zorgen dat AZ meer ruimte krijgt om hun aanvallende spel te spelen en kansen te creëren tegen Tottenham Hotspur. Het belooft een interessante wedstrijd te worden waarin AZ zal proberen te profiteren van de afwezigheid van Son en een goed resultaat neer te zetten in de Europa League.