×
Home Nieuws Livescore

Kevin De Bruyne verkiest Verenigde Staten boven Saudi-Arabië.

Kevin De Bruyne verkiest Verenigde Staten boven Saudi-Arabië.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 23 oktober 2024 14:24 uur

Kevin De Bruyne heeft duidelijk zijn zinnen gezet op een nieuwe bestemming, maar het zal niet Saudi-Arabië zijn. Volgens berichten van Sky Sport heeft de Belgische voetbalster momenteel geen interesse in een overstap naar het Midden-Oosterse land. In plaats daarvan lijkt De Bruyne zijn oog te hebben laten vallen op de Verenigde Staten, waar hij een toekomst ziet voor zichzelf en zijn gezin.

De Bruyne, die momenteel speelt voor Manchester City in de Engelse Premier League, staat bekend om zijn indrukwekkende spel op het veld. Zijn talent en toewijding hebben hem tot een van de meest gewilde spelers in de voetbalwereld gemaakt. Met zijn voorkeur voor een verhuizing naar de Verenigde Staten, lijkt De Bruyne te streven naar een nieuw hoofdstuk in zijn carrière, buiten Europa.

Hoewel Saudi-Arabië wellicht financieel aantrekkelijk zou kunnen zijn, lijkt De Bruyne meer waarde te hechten aan een stabiele en aangename leefomgeving voor zijn gezin. De Verenigde Staten bieden hem naar verluidt de mogelijkheid om een mooi gezinsleven op te bouwen, naast zijn voetbalcarrière. Het is nog niet duidelijk welke concrete stappen De Bruyne zal nemen om zijn wens om naar de VS te verhuizen te verwezenlijken, maar zijn voorkeur lijkt duidelijk te zijn.