×
Home Nieuws Livescore

Ajax houdt Henderson stevig vast: "Niet te koop!"

Ajax houdt Henderson stevig vast:
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 23 oktober 2024 13:32 uur

Ajax staat vastberaden in hun besluit om Jordan Henderson niet te laten gaan. Technisch directeur Alex Kroes heeft duidelijk gemaakt dat de club geen gehoor zal geven aan de aanhoudende geruchten over een mogelijk vertrek van de 34-jarige Engelsman. Met de transferperiode in volle gang, is de boodschap van Kroes een duidelijk signaal naar andere clubs die interesse tonen in Henderson.

De ervaren middenvelder, die al jaren een belangrijke speler is bij Ajax, wordt gezien als een onmisbare schakel in het team. Zijn leiderschap en ervaring op het veld zijn van onschatbare waarde voor de club. Kroes benadrukt dan ook dat Henderson een cruciale rol speelt in de plannen van Ajax voor het komende seizoen en dat er geen sprake is van een mogelijk vertrek.

De geruchtenstroom rondom Henderson lijkt voorlopig dus geen invloed te hebben op de standvastigheid van Ajax. De club is vastbesloten om de Engelsman te behouden en te blijven bouwen aan een sterk team voor de toekomst. Met Kroes aan het roer lijkt Ajax klaar te zijn om eventuele interesse van andere clubs in Henderson af te wimpelen en te focussen op het behalen van successen in het nieuwe seizoen.