×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord-fans aangevallen in Lissabon voor CL-wedstrijd.

Feyenoord-fans aangevallen in Lissabon voor CL-wedstrijd.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 23 oktober 2024 12:08 uur

In de aanloop naar het Champions League-duel tussen Feyenoord en SL Benfica, zijn een aantal Feyenoord-supporters dinsdagavond aangevallen in Lissabon. Volgens RTV Rijnmond werden de Rotterdamse fans belaagd terwijl ze op een terras in de stad zaten. De aanval vond plaats slechts een dag voor de belangrijke wedstrijd tussen de twee clubs.

De groep Feyenoord-supporters was zich van geen kwaad bewust toen ze rustig op het terras zaten in de Portugese hoofdstad. Plotseling werden ze echter geconfronteerd met een onverwachte aanval, wat resulteerde in een verontrustende situatie. De supporters waren geschokt door het incident en de timing ervan, zo vlak voor het cruciale Champions League-duel.

De autoriteiten in Lissabon zijn op de hoogte gebracht van het voorval en er wordt onderzoek gedaan naar de aanval op de Feyenoord-supporters. De veiligheid rondom de wedstrijd tussen Feyenoord en Benfica is nu extra in de gaten gehouden om ervoor te zorgen dat dergelijke incidenten zich niet herhalen. De supporters van Feyenoord hopen desondanks dat ze veilig en zonder verdere problemen van de wedstrijd kunnen genieten.