×
Home Nieuws Livescore

Rotterdamse fans massaal in Lissabon voor Feyenoord duel.

Rotterdamse fans massaal in Lissabon voor Feyenoord duel.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 23 oktober 2024 11:48 uur

Rotterdamse Feyenoord-fans zijn in grote getalen afgereisd naar Lissabon om hun geliefde club te steunen tijdens het Champions League-duel tegen SL Benfica. De supporters hebben de straten van de Portugese hoofdstad rood-wit gekleurd en laten luidkeels van zich horen. Met vlaggen, sjaals en gezang tonen zij hun onvoorwaardelijke steun aan de ploeg van trainer Brian Priske.

De sfeer in Lissabon is voorafgaand aan de wedstrijd al zinderend te noemen. De Feyenoord-aanhang heeft de stad overgenomen en zorgt voor een waar spektakel. De lokale bevolking kijkt met bewondering naar de passie en toewijding van de Nederlandse supporters, die er alles aan doen om hun club naar de overwinning te schreeuwen.

De wedstrijd belooft een spannende strijd te worden, met beide teams die gebrand zijn op de overwinning. De Feyenoord-fans zijn vastberaden om hun team naar de volgende ronde te juichen en laten dat ook duidelijk merken in de straten van Lissabon. De steun van de supporters kan weleens het verschil maken in deze cruciale Champions League-wedstrijd.