×
Home Nieuws Livescore

Tijjani Reijnders onderhandelt met AC Milan over contractverlenging

Tijjani Reijnders onderhandelt met AC Milan over contractverlenging
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 23 oktober 2024 11:16 uur

Tijjani Reijnders, de talentvolle Nederlandse voetballer, staat momenteel in de schijnwerpers vanwege zijn prestaties bij AC Milan. Volgens zijn vader, Martin Reijnders, is de Oranje-international momenteel in gesprek met de Italiaanse club over een mogelijk nieuw contract. Het nieuws werd door Martin Reijnders zelf bekendgemaakt via zijn LinkedIn-account.

De 22-jarige Reijnders liet afgelopen dinsdagavond van zich spreken tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Club Brugge, waarbij AC Milan met 3-1 zegevierde. De jonge middenvelder wist maar liefst twee doelpunten op zijn naam te zetten, waardoor hij de gevierde man van de avond werd. Zijn uitstekende optreden heeft niet alleen de fans, maar ook de clubleiding van AC Milan weten te imponeren.

Met zijn sterke spel en doelpunten in de Champions League heeft Tijjani Reijnders bewezen een waardevolle aanwinst te zijn voor AC Milan. De gesprekken over een mogelijk nieuw contract tonen aan dat de club graag verder wil bouwen op de talenten van de jonge Nederlander. Het is een spannende tijd voor Reijnders en zijn supporters, die vol verwachting uitkijken naar wat de toekomst voor deze veelbelovende voetballer in petto heeft.