×
Home Nieuws Livescore

Guus Til teleurgesteld: geen PSV-fans bij Champions League puntviering

Guus Til teleurgesteld: geen PSV-fans bij Champions League puntviering
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 23 oktober 2024 11:08 uur

Guus Til teleurgesteld over afwezigheid PSV-supporters bij Champions League duel

Het Champions League duel tussen Paris Saint-Germain en PSV Eindhoven eindigde in een gelijkspel, maar voor Guus Til was er een bittere nasmaak. De middenvelder baalde ervan dat er geen PSV-supporters aanwezig waren in Parijs om het behaalde punt te vieren. Dit kwam door een besluit van de Franse autoriteiten, die geen Eindhovenaren toelieten in de Franse hoofdstad.

Til, die een belangrijke rol speelde in het gelijkspel tegen de sterrenformatie van PSG, gaf aan dat de steun van de fans een grote motivatiebron is voor het team. Het ontbreken van de PSV-supporters in het stadion zorgde voor een onwerkelijke sfeer, waarbij de spelers het moesten doen zonder de vertrouwde aanmoedigingen vanaf de tribunes.

De middenvelder benadrukte dat de afwezigheid van de fans een gemis was voor zowel de spelers als de club als geheel. Ondanks de teleurstelling over het besluit van de Franse autoriteiten, hoopt Til dat de supporters bij de volgende Europese wedstrijd weer aanwezig kunnen zijn om het team te steunen en samen successen te vieren.