×
Home Nieuws Livescore

Rode kaart voor Onyedika in Champions League duel

Rode kaart voor Onyedika in Champions League duel
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 23 oktober 2024 10:32 uur

In een enerverend Champions League-duel tussen AC Milan en Club Brugge, dat eindigde in een 3-1 overwinning voor de Italiaanse ploeg, was er een opmerkelijk moment voor rust. Raphael Onyedika van Club Brugge kreeg een rode kaart na een harde overtreding op Tijjani Reijnders van AC Milan. De scheidsrechter aarzelde niet en stuurde de middenvelder van Club Brugge van het veld.

De rode kaart voor Onyedika zorgde voor de nodige opschudding in het stadion en onder de analisten. Voormalig profvoetballers Marc Degryse en Jan Mulder waren het er unaniem over eens dat de beslissing van de scheidsrechter om Onyedika van het veld te sturen volkomen terecht was. Ze benadrukten het belang van het beschermen van spelers tegen gevaarlijke overtredingen en prezen de scheidsrechter voor zijn kordate optreden.

Ondanks het numerieke ondertal slaagde Club Brugge er niet in om de achterstand op AC Milan om te buigen. De Italiaanse ploeg profiteerde van de situatie en wist uiteindelijk met 3-1 te winnen. De rode kaart voor Onyedika bleek een keerpunt in de wedstrijd te zijn en zorgde ervoor dat Club Brugge met een bittere nasmaak terugkeerde naar België.