×
Home Nieuws Livescore

Malik Tillman verrast als verdedigende middenvelder tegen PSG

Malik Tillman verrast als verdedigende middenvelder tegen PSG
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 23 oktober 2024 08:56 uur

Malik Tillman stond voor een onverwachte uitdaging tijdens de wedstrijd tegen Paris Saint-Germain. De Amerikaanse speler, die doorgaans als linksbuiten of aanvallende middenvelder opereert, werd gedwongen om als verdedigende middenvelder aan de slag te gaan bij PSV. Deze nieuwe rol bracht Tillman in een onbekend terrein, maar hij wist zich desondanks goed te handhaven.

Coach Peter Bosz keek met bewondering toe hoe Tillman zich staande wist te houden in zijn aangepaste positie. De tactische zet om de Amerikaan op een andere plek in het veld te laten spelen, bleek een slimme zet te zijn. Tillman toonde zijn veelzijdigheid en aanpassingsvermogen door zijn taken als verdedigende middenvelder met verve uit te voeren.

Hoewel het voor Tillman wellicht een ongebruikelijke ervaring was, liet hij zien dat hij bereid is om zich aan te passen en het teambelang voorop te stellen. Zijn optreden tegen Paris Saint-Germain toonde aan dat hij niet alleen een aanvallende dreiging kan vormen, maar ook defensief zijn mannetje staat. Deze veelzijdigheid kan een waardevolle troef zijn voor PSV in de komende wedstrijden.