×
Home Nieuws Livescore

Gernot Trauner terug als kapitein Feyenoord na zege

Gernot Trauner terug als kapitein Feyenoord na zege
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 23 oktober 2024 08:48 uur

Feyenoord heeft met de terugkeer van Gernot Trauner als aanvoerder een belangrijke troef in handen, zo beweert voetbalanalist Hans Kraay jr. na de overtuigende overwinning op Go Ahead Eagles. De Oostenrijkse verdediger, die onlangs de aanvoerdersband overnam, lijkt volgens Kraay jr. een cruciale rol te kunnen spelen in het komende duel tegen Benfica.

Trauner, die bekend staat om zijn leiderschap en verdedigende kwaliteiten, heeft indruk gemaakt sinds zijn komst naar Feyenoord. Zijn vastberadenheid en ervaring zorgen voor stabiliteit in de defensie van de Rotterdamse club. Kraay jr. is ervan overtuigd dat Trauner niet alleen op het veld, maar ook als leider buiten de lijnen een belangrijke rol zal vervullen.

De ESPN-verslaggever benadrukt dat de aanwezigheid van Trauner een positieve invloed heeft op het team en de spelers om hem heen. Zijn vastberadenheid en winnaarsmentaliteit werken aanstekelijk en kunnen Feyenoord helpen om succes te behalen, niet alleen in de nationale competitie maar ook in internationale wedstrijden zoals tegen Benfica. Met Trauner als kapitein lijkt Feyenoord goed gewapend te zijn voor de uitdagingen die nog komen gaan.