×
Home Nieuws Livescore

Singo schittert met snoeiharde goal voor AS Monaco

Singo schittert met snoeiharde goal voor AS Monaco
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 23 oktober 2024 08:24 uur

AS Monaco heeft dinsdagavond opnieuw indruk gemaakt in de Champions League door een overwinning te behalen op Rode Ster Belgrado. De Franse club zette een sterke reeks voort en ditmaal was het Wilfried Singo die een cruciale rol speelde in de triomf. De centrumverdediger van AS Monaco liet na rust zijn klasse zien door met een verwoestend schot de 3-1 op het scorebord te zetten, tot groot enthousiasme van de fans.

Singo, die bekend staat om zijn solide verdedigende kwaliteiten, liet met zijn doelpunt zien dat hij ook aanvallend van grote waarde kan zijn voor zijn team. De 21-jarige speler toonde lef en precisie door de bal op schitterende wijze in het net te jagen, waardoor AS Monaco een comfortabele voorsprong kreeg en de overwinning stevig in handen had.

De supporters van AS Monaco waren dolblij met de prestatie van Singo en vierden zijn doelpunt uitbundig. De jonge centrumverdediger groeit steeds meer uit tot een publiekslieveling en bewijst keer op keer zijn waarde voor het team. Met zijn doelpunt tegen Rode Ster Belgrado heeft Wilfried Singo opnieuw laten zien dat hij een belangrijke speler is in de opmars van AS Monaco in de Champions League.