×
Home Nieuws Livescore

Enrique teleurgesteld: PSG gelijkspel tegen PSV onacceptabel

Enrique teleurgesteld: PSG gelijkspel tegen PSV onacceptabel
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 23 oktober 2024 08:08 uur

In een zinderende wedstrijd tussen Paris Saint-Germain en PSV in de derde speelronde van de Champions League, eindigde het duel in een gelijkspel. De Spaanse trainer Luis Enrique was echter niet tevreden met dit resultaat en vond het moeilijk te accepteren. Volgens Enrique was zijn ploeg simpelweg beter dan de bezoekers uit Eindhoven, en had PSG meer verdiend dan slechts een punt.

De wedstrijd bracht veel spektakel met zich mee, met kansen aan beide kanten. PSG domineerde grote delen van de wedstrijd en creëerde tal van mogelijkheden om de voorsprong te pakken. Echter slaagden de Parijzenaars er niet in om de kansen te benutten, waardoor PSV in de wedstrijd bleef en uiteindelijk een gelijkspel uit het vuur wist te slepen.

Enrique benadrukte na afloop van de wedstrijd dat zijn team teleurgesteld was met het resultaat en dat ze meer hadden verdiend. De Spaanse trainer zal zijn spelers nu moeten motiveren om de teleurstelling om te zetten in positieve energie voor de volgende wedstrijd in de Champions League. PSG zal er alles aan doen om in de volgende speelronde weer met drie punten van het veld te stappen en zo hun ambities in het toernooi waar te maken.