×
Home Nieuws Livescore

PSV knokt zich naar punt in bloedstollende slotfase

PSV knokt zich naar punt in bloedstollende slotfase
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 23 oktober 2024 07:40 uur

In een zinderende Champions League-wedstrijd wist PSV zich dinsdagavond naar een kostbaar punt te knokken tegen het sterke Paris Saint-Germain. Het was Noa Lang die met een verlossend doelpunt de Eindhovenaren op gelijke hoogte bracht, nadat Guus Til een grote kans had gemist. De Nederlandse ochtendkranten zijn lovend over de veerkracht van PSV in de bloedstollende slotfase van de wedstrijd in Frankrijk.

Noa Lang, die deze zomer overkwam van Club Brugge, liet zien waarom hij een belangrijke aanwinst is voor PSV. Met zijn doelpunt zorgde hij voor een onvergetelijk moment voor de fans en verdiende hij de waardering van zijn teamgenoten. Aan de andere kant zal Guus Til balen van zijn gemiste kans, maar zijn teamgenoten en coach zullen hem ongetwijfeld steunen en motiveren om zich te herpakken.

De spanning was om te snijden in het Parc des Princes, waar PSV zich met passie en strijd staande hield tegen het sterrenensemble van Paris Saint-Germain. De Nederlandse ploeg toonde karakter en liet zien dat ze niet bang zijn voor de grote namen. De media prijzen de vechtlust en het doorzettingsvermogen van PSV, dat met dit punt een belangrijke stap zet richting overwintering in de Champions League.