×
Home Nieuws Livescore

Peter Bosz vol lof over twintigjarige Matteo Dams' prestatie.

Peter Bosz vol lof over twintigjarige Matteo Dams' prestatie.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 23 oktober 2024 07:32 uur

In een spectaculair Champions League-duel tussen Paris Saint-Germain en PSV wist de twintigjarige Matteo Dams indruk te maken op zijn coach Peter Bosz. De jonge Belg speelde volgens Bosz een uitstekende wedstrijd, ondanks dat hij moest opboksen tegen de ervaren spelers Ousmane Dembélé en Achraf Hakimi van PSG. Bosz is lyrisch over de prestatie van Dams en prijst zijn vastberadenheid en doorzettingsvermogen op het veld.

De PSV-trainer benadrukt dat het knap is hoe Dams zich staande hield tegen zulke sterke tegenstanders in de Champions League. Zijn optreden heeft Bosz en het team geïnspireerd en motiveert hen om nog harder te werken en te blijven groeien. Dams laat zien dat leeftijd geen belemmering hoeft te zijn in het topvoetbal en bewijst dat hij klaar is om zich te meten met de besten in Europa.

Met zijn sterke spel en vastberadenheid heeft Matteo Dams bewezen een waardevolle aanwinst te zijn voor PSV. Zijn talent en doorzettingsvermogen maken hem een speler om in de gaten te houden voor de toekomst. Bosz is trots op de ontwikkeling van Dams en kijkt uit naar wat de toekomst nog meer in petto heeft voor deze veelbelovende jonge voetballer.