×
Home Nieuws Livescore

Ryan Flamingo blij met gelijkspel PSV tegen PSG. Interview Ziggo.

Ryan Flamingo blij met gelijkspel PSV tegen PSG. Interview Ziggo.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 23 oktober 2024 00:00 uur

In een exclusief interview met Ziggo Sport heeft Ryan Flamingo zijn tevredenheid geuit over het behaalde punt van PSV in de Champions League-wedstrijd tegen Paris Saint-Germain. De verdediger, die een cruciale rol speelde in de spannende ontmoeting, deelde zijn gedachten over zowel de wedstrijd als zijn eigen prestaties op het veld.

Flamingo benadrukte het belang van het punt dat PSV heeft weten te behalen tegen de sterrenformatie van PSG. Hij prees het team voor hun vastberadenheid en teamwork tijdens de wedstrijd, waarbij ze erin slaagden om een gelijkspel af te dwingen tegen een van de topclubs in Europa.

De verdediger reflecteerde ook op zijn eigen optreden en gaf aan dat hij tevreden was met zijn spel tegen PSG. Flamingo benadrukte het belang van concentratie en vastberadenheid in zulke cruciale wedstrijden en bedankte zijn medespelers voor hun steun en samenwerking op het veld.

Het interview met Ryan Flamingo biedt een uniek inzicht in de gedachten van de PSV-verdediger na de Champions League-wedstrijd tegen Paris Saint-Germain. Zijn positieve houding en waardering voor het team tonen aan dat PSV vastbesloten is om verder te groeien en te strijden op het hoogste niveau van het Europese voetbal.