×
Home Nieuws Livescore

Luuk de Jong trots op PSV na gelijkspel PSG.

Luuk de Jong trots op PSV na gelijkspel PSG.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 22 oktober 2024 23:40 uur

PSV-aanvoerder Luuk de Jong straalt van trots na het gelijke spel van zijn team in de strijd tegen Paris Saint-Germain in de Franse hoofdstad. De Eindhovenaren hebben flink moeten knokken tegen de sterrenformatie uit Parijs, maar slaagden erin om een kostbaar punt mee naar huis te nemen. De Jong, die een belangrijke rol speelde in de wedstrijd, prees de veerkracht en vastberadenheid van zijn medespelers.

Het duel in Parijs was een ware krachtmeting waarin PSV zich van zijn beste kant liet zien. Ondanks de druk van de tegenstander wist de ploeg stand te houden en zelfs een gelijkmaker te scoren. De Jong benadrukte het collectieve karakter van het team en de wilskracht die zij toonden op het veld. Het resultaat van 1-1 voelde dan ook als een overwinning voor de Eindhovenaren.

De aanvoerder van PSV sprak lovende woorden over de inzet en het doorzettingsvermogen van zijn teamgenoten, die tot het uiterste gingen om een goed resultaat neer te zetten. De Jong benadrukte het belang van teamwork en het geloof in eigen kunnen. Met dit gelijkspel heeft PSV laten zien dat zij kunnen strijden met de topclubs in Europa en dat zij klaar zijn om te blijven verrassen in het internationale voetbal.