×
Home Nieuws Livescore

Real Madrid dwarsboomt heldenrol Malen in Champions League reprise.

Real Madrid dwarsboomt heldenrol Malen in Champions League reprise.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 22 oktober 2024 23:32 uur

Real Madrid heeft dinsdagavond laten zien dat ze nog steeds een geduchte tegenstander zijn in de Champions League. In een spannende wedstrijd wisten ze een comeback te maken tegen een sterk Borussia Dortmund, waardoor ze de Duitse topclub uiteindelijk wisten te verslaan. Het leek er even op dat Donyell Malen een heldenrol zou vervullen voor Dortmund, maar Real Madrid stak daar een stokje voor.

De Koninklijke liet zien over veerkracht te beschikken door na rust het spel volledig om te draaien en de wedstrijd naar zich toe te trekken. Met doelpunten van onder andere Karim Benzema en Vinicius Junior wist Real Madrid de overwinning veilig te stellen. De fans in het stadion werden getrakteerd op een enerverende wedstrijd waarin beide teams vol voor de winst gingen.

Voor Donyell Malen en Borussia Dortmund was het een teleurstellende avond, maar zij zullen ongetwijfeld gebrand zijn op revanche in de volgende wedstrijd. Real Madrid daarentegen kan met opgeheven hoofd terugkijken op deze overwinning en zich opmaken voor de volgende uitdaging in de Champions League. Met deze overwinning hebben ze laten zien dat ze nog steeds tot de top van Europa behoren en dat ze niet te onderschatten zijn in dit prestigieuze toernooi.