×
Home Nieuws Livescore

PSV bezwijkt onder druk van PSG: gelijkmaker na rust.

PSV bezwijkt onder druk van PSG: gelijkmaker na rust.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 22 oktober 2024 22:32 uur

PSV heeft gisteravond in een zenuwslopende wedstrijd tegen PSG uiteindelijk toch de druk niet kunnen weerstaan. De Eindhovenaren leken lange tijd stand te houden, maar tien minuten na rust incasseerden ze de gelijkmaker. Het was Achraf Hakimi die met een verrassend schot Walter Benítez wist te passeren en de Fransen op gelijke hoogte bracht. De vraag die nu rijst is: was dit een fout van de Argentijnse doelman?

De spanning was voelbaar in het Philips Stadion toen PSG steeds meer druk begon uit te oefenen op de verdediging van PSV. Ondanks heldhaftige reddingen van Benítez moest hij uiteindelijk toch buigen voor het schot van Hakimi. De fans van PSV hielden hun adem in terwijl de bal richting het doel vloog en de gelijkmaker een feit werd.

Na de wedstrijd werd er druk gespeculeerd over de fout van Benítez. Sommigen menen dat hij te laat reageerde op het schot van Hakimi, terwijl anderen juist lof uitspreken over de snelheid en precisie van de aanvaller. Hoe dan ook, de teleurstelling was voelbaar bij de spelers en fans van PSV. Het is nu aan de ploeg om deze tegenslag te verwerken en zich te richten op de volgende uitdaging in de competitie.