×
Home Nieuws Livescore

Sergio Ramos straalt na emotionele rentree bij Sevilla

Sergio Ramos straalt na emotionele rentree bij Sevilla
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 18 september 2023 17:08 uur

Sergio Ramos straalde van geluk na zijn triomfantelijke terugkeer bij Sevilla. Na zeventien jaar afwezigheid stond de Spanjaard direct in de basis tegen Las Palmas en hij was zonder twijfel één van de absolute uitblinkers. Dit resulteerde in een vreugdevolle reactie na afloop.

In een emotioneel interview na de overwinning op Las Palmas, verklaarde Ramos: "Deze club heeft mijn leven gevormd. We hadden één voordeel, namelijk dat we thuis speelden. Dankzij het enthousiasme van de supporters konden we een enorme intensiteit brengen." In eerste instantie werd Ramos niet met open armen ontvangen door de fans bij zijn terugkeer, vanwege zijn vertrek naar Real Madrid na slechts één jaar in zijn eerste periode bij Sevilla. Echter, lijkt deze keuze inmiddels vergeven en vergeten.

Ramos sprak vol trots en liefde over Sevilla: "Dit is mijn thuis, mijn fans, dit is iets unieks. Ik kan simpelweg niet in woorden uitdrukken wat er allemaal door me heen gaat. De manier waarop ik vandaag ontvangen ben, zal ik voor altijd koesteren. Ik kan in vrede sterven. Nu moeten we vooruit kijken, want de supporters verdienen meer dan alleen deze overwinning." Woensdag neemt Sevilla het in de Champions League-poule op tegen RC Lens, een uitdaging waar ze vol vertrouwen naar uitkijken.