×
Home Nieuws Livescore

Donyell Malen schittert in Champions League-kraker tegen Real Madrid

Donyell Malen schittert in Champions League-kraker tegen Real Madrid
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 22 oktober 2024 22:08 uur

In een sensationele Champions League-wedstrijd tussen Borussia Dortmund en Real Madrid heeft Donyell Malen zijn waarde voor de Duitse club bewezen. De Nederlandse aanvaller was de held van de avond in het Estadio Santiago Bernabéu, waar hij niet alleen de score opende, maar ook een assist gaf op Jamie Gittens. Met deze geweldige prestatie heeft Malen Dortmund verrassend op een 0-2 voorsprong gezet tegen de Spaanse grootmacht Real Madrid.

Malen, die bekend staat om zijn snelheid en doelgerichtheid, liet zien waarom hij een cruciale speler is voor Dortmund in de Champions League. Zijn vroege doelpunt zorgde voor een schokgolf in het stadion en gaf zijn team een belangrijke voorsprong. Vervolgens was het de beurt aan Malen om zijn teamgenoot Gittens in stelling te brengen, waardoor Dortmund een comfortabele voorsprong nam tegen de favorieten uit Madrid.

De prestatie van Malen tegen Real Madrid zal ongetwijfeld de aandacht trekken van voetballiefhebbers en scouts over de hele wereld. Met zijn doelpunt en assist heeft de jonge Nederlandse spits laten zien dat hij op het hoogste niveau kan schitteren en belangrijke doelpunten kan maken in cruciale wedstrijden. Dortmund kan trots zijn op de impact die Malen heeft gehad in deze belangrijke Champions League-kraker en kijkt nu uit naar de volgende uitdaging in het prestigieuze toernooi.